Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Novstavba v Villajoyosa, Benidorm, Alicante 400 metrov od pláže. Dokončené.

Interné ID: SS1226
Obec: Villajoyosa
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Byty
Typ: Predaj
Vzdialenosť od mora: 0.4 km
Typ bytu: 2-izbový byt
182 000 €

Popis nehnuteľnosti

Táto nová a moderná rezidencia vyniká svojou polohou, nachádza sa len 400 metrov od pláže.  Perfektné spojenie, 3 minúty od cesty N-332 a diaľnice A-7, ktorá spája Alicante, Benidorm a Valenciu. 5 minút od železničnej stanice a  65 km od letiska Alicante.

Len 5 minút od apartmánu  sa nachádzajú skvelé rekreačné komplexy: golfové ihriská, zábavné parky, Terra Mítica a Terra Natura, vodné parky, námorná škola; nákupné centrum La Marina, nákupné a zábavné centrum, ako aj všetky hlavné supermarkety. Niekoľko kilometrov odtiaľ   nemocnica Villajoyosa, a v Benidorme je tiež niekoľko nemocníc.  Urbanizácia má moderný a funkčný štýl, ktorý kombinuje vnútorné a vonkajšie svetlo prostredníctvom veľkých terás.

Ide o domy vysokého štandardu pozostávajúce z priestranných apartmánov s 1 a 2 spálňami  vynikajúcej kvality v privátnej  uzavretej urbanizácii praktického a dynamického dizajnu, navrhnutej tak, aby ste si mohli vychutnávať nielen svoj  interiér ale aj jeho nádherné a rozsiahle spoločné zariadenia. Nachádzajú sa tu bazény, tenisové kurty, a  priestranné upravené plochy a detské ihrisko. 

Okolie:

Okrem golfových ihrísk a prístavov, ktoré si môžete vychutnať pozdĺž pobrežia, ponúka táto oblasť aj možnosť lyžovania v neďalekých pohoriach Sierra Nevada, Javalambre alebo Valdelinares, ktoré sú rajom pre milovníkov zimných športov s krásnou prírodnou scenériou. Pobrežie Costa Blanca ponúka jedinečne bohatý životný štýl, kde sa najlepšie pláže a zátoky Stredozemného mora spájajú s vnútrozemím plným hôr a dedín, ktoré ukrývajú kultúru a historické pamiatky, ktoré sú jedinečné na celom svete.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Zastavaná plocha:
112 m2
Počet izieb:
1
Plocha balkóna:
10 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Typ:
exteriérový
Garáž:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rohrman Madová

Eva Rohrman Madová

director

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • Nederlands
  • Español
  • lrm

Hľadanie vhodnej nehnuteľnosti či investičnej príležitosti v cudzej krajine a orientácia v jej administratívnom systéme, a to všetko ešte spojené s jazykovou bariérou, môže byť časovo náročná a vyčerpávajúca. 

Počas môjho štúdia ale aj pôsobenia ako realitná maklérka v rodnom Slovensku, som získala špeciálne znalosti o investičných príležitostiach v turistických oblastiach na španielskom pobreží. Mojim zámerom je poskytnúť asistenciu a poradenstvo slovenským a zahraničným klientom, ktorí by radi strávili nejaký čas v tejto krásnej časti španielskeho pobrežia a pomôcť im nájsť čo najlepšie bývanie, ubytovanie alebo investíciu v tejto oblasti. 

Ako Vaša osobná poradkyňa Vám dám cenné rady ohľadom života na juhovýchode Španielska aj vyhľadám vhodné kontakty a nehnuteľnosti na španielskom Bielom pobreží (Costa Blanca). Rada sa podelím aj o svoje skúsenosti, a to nielen z pohľadu realitnej maklérky. Špecializujem sa na severnú oblasť tohto pobrežia medzi mestami Alicante a Dénia, pretože ju osobne poznám a zvolila som si ju za svoj druhý domov.  Niektoré informácie nájdete aj na tomto kanáli Španielsko a nehnuteľnosti - YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJcqvIvHy5hXhb0--nUIwTA

  • nájdem pre Vás tie správne objekty
  • predstavím Vám miestnych poskytovateľov služieb
  • pomôžem Vám vybrať vhodné ponuky u miestnych partnerov 
  • budem Vás osobne sprevádzať počas celého procesu až do odovzdanie kľúčov/uzavretia kúpno-predajnej zmluvy
  • komunikovať spolu môžeme po slovensky, nemecky, holandsky, anglicky, rusky alebo španielsky

Mag. Eva Rohrman Madová – Váš kontakt na Costa Blanca 

Vzhľadom k tomu, že okrem práce s ľuďmi, sa venujem písaniu, keďže mám tu česť žiť na inšpiratívnom mieste,  vznikol tu aj môj prvý román.  Ak si ho chcete prečítať a chcete sa aj dozvedieť  viac o živote na pobreží Costa Blanca z pohľadu jedného neobyčajného životného príbehu, môžete ho nájsť na   www.evamariarohrman.com ,v zime  2020 vyšiel aj v španielčine El oro se purifica con fuego Amazon.es: Rohrman, Eva Maria

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti