Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nové luxusné apartmány v najvyššej budove Európy len 200 m od mora v Benidorme; Costa Blanca

Interné ID: 1304
Obec: Benidorm
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
300 000 €

Popis nehnuteľnosti

198 metrov vysoká budová. 47 poschodí. 256 apartmánov.  6500 m2 spoločné zóny a mnoho exkluzívnych služieb. Apartmány boli  dokončené len pred  niekoľkými  mesiacmi a k dispozícii je už len 35 % z nich. Ceny sú od 300.000 eur - 1.600.000 eur (na 42. poschodí)

Obyvatelia rezidenčného  rezortu Sky majú k dispozícii širokú a vybranú škálu komunitných služieb. Služby začínajú v reštaurácii a pri bazénoch na prvom poschodí a neprestávajú vás  prekvapovať až po najvyššie poschodie.  Všetky apartmány boli navrhnuté tak, aby poskytovali pocit luxusu a pohodlia.  Naša realitná kancelária je oficiálnym predajcom týchto apartmánov.  

Obytná veža Sky resort je najvýraznejšia, najexkluzívnejšia a najvyššia obytná budova v Európe, postavená necelých 200 m od západnej pláže Benidormu, domy s rozlohou od 75 m2 - 269 m2, min. 2 - 4 spálne; plus pivinca  a garáž, na 9. poschodí, veža B za 294 000 plus DPH. Spoločenské a oddychové priestory, s reštauráciou na výhradné užívanie obyvateľov. Tri vonkajšie bazény, vyhrievaný bazén, altánky, posilňovňa, sauna, masážna miestnosť. Bar s terasou a vírivkami a výhľadom na záliv. Úžasný výhľad na Stredozemné more a porcelánová kameninová dlažba v celom dome.
Jedinečná nehnuteľnosť neďaleko pláže Poniente, rezort Residential Sky stojí ako jedinečná veža nad Benidormom.  Byť majiteľom v Residential Sky Resort znamená byť súčasťou duše mesta.  Byť vlastníkom apartmánu otvára dvere k využívaniu komunitných služieb luxusného rezortu.  

Raňajkujte na terase apartmánu, zatiaľ čo nás svojím pohladením prebúdza morský vánok. Vychutnajte si dlhý poobedňajší čas s rodinou alebo priateľmi a so Stredozemným morom pri nohách.  Zážitky, ktoré môžete doplniť opaľovaním alebo kúpaním v niektorom z bazénov na prízemí, športovaním v posilňovni na najvyššom poschodí alebo relaxáciou vo vírivke s výhľadom na more. A pri západe slnka si dať drink na najvyššom poschodí, zatiaľ čo sa deň lúči a more mení farbu pred našimi očami. V rezorte Residential Sky budete mať vlastný zážitok.   

Jedinečná investícia na celom stredomorskom pobreží; neexistuje žiadna iná budova ako Residential Sky Resort. Je jedinečná z mnohých dôvodov aj vďaka svojej polohe pri exkluzívnej pláži Poniente. Pre jedinečnosť svojej modernej architektúry v štýle art deco pre kvalitu a hrejivosť použitých materiálov. Pre originálny dizajn jeho interiérov. Pre výhľad, ktorý sa naskytá zo všetkých 256 apartmánov. Pre maximálne súkromie, ktoré domy ponúkajú. Pre vysoký štandard a množstvo komunitných služieb, ku ktorým majú všetci majitelia domov prístup. Pre rozmanitosť a originalitu jeho spoločných priestorov.  Takmer 200 metrov vysoký rezidenčný rezort Sky Resort je jedinečnou, bezpečnou a spokojnosťou naplnenou investíciou."


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
novostavba
Celková plocha:
75 m2
Poschodie:
46
Počet podlaží:
9
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
áno
Typ:
vonkajší a vnútorný
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Terasa:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rohrman Madová

Eva Rohrman Madová

director

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • Nederlands
  • Español
  • lrm

Hľadanie vhodnej nehnuteľnosti či investičnej príležitosti v cudzej krajine a orientácia v jej administratívnom systéme, a to všetko ešte spojené s jazykovou bariérou, môže byť časovo náročná a vyčerpávajúca. 

Počas môjho štúdia ale aj pôsobenia ako realitná maklérka v rodnom Slovensku, som získala špeciálne znalosti o investičných príležitostiach v turistických oblastiach na španielskom pobreží. Mojim zámerom je poskytnúť asistenciu a poradenstvo slovenským a zahraničným klientom, ktorí by radi strávili nejaký čas v tejto krásnej časti španielskeho pobrežia a pomôcť im nájsť čo najlepšie bývanie, ubytovanie alebo investíciu v tejto oblasti. 

Ako Vaša osobná poradkyňa Vám dám cenné rady ohľadom života na juhovýchode Španielska aj vyhľadám vhodné kontakty a nehnuteľnosti na španielskom Bielom pobreží (Costa Blanca). Rada sa podelím aj o svoje skúsenosti, a to nielen z pohľadu realitnej maklérky. Špecializujem sa na severnú oblasť tohto pobrežia medzi mestami Alicante a Dénia, pretože ju osobne poznám a zvolila som si ju za svoj druhý domov.  Niektoré informácie nájdete aj na tomto kanáli Španielsko a nehnuteľnosti - YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJcqvIvHy5hXhb0--nUIwTA

  • nájdem pre Vás tie správne objekty
  • predstavím Vám miestnych poskytovateľov služieb
  • pomôžem Vám vybrať vhodné ponuky u miestnych partnerov 
  • budem Vás osobne sprevádzať počas celého procesu až do odovzdanie kľúčov/uzavretia kúpno-predajnej zmluvy
  • komunikovať spolu môžeme po slovensky, nemecky, holandsky, anglicky, rusky alebo španielsky

Mag. Eva Rohrman Madová – Váš kontakt na Costa Blanca 

Vzhľadom k tomu, že okrem práce s ľuďmi, sa venujem písaniu, keďže mám tu česť žiť na inšpiratívnom mieste,  vznikol tu aj môj prvý román.  Ak si ho chcete prečítať a chcete sa aj dozvedieť  viac o živote na pobreží Costa Blanca z pohľadu jedného neobyčajného životného príbehu, môžete ho nájsť na   www.evamariarohrman.com ,v zime  2020 vyšiel aj v španielčine El oro se purifica con fuego Amazon.es: Rohrman, Eva Maria

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti