Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľkolepé vily "Galaxy Villas" v Torrevieji s krásnym výhľadom na more

Interné ID: IL1390
Obec: Torrevieja
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Domy
Typ: Predaj
Vzdialenosť od mora: 1 km
Typ domu: Vila
699 000 €

Popis nehnuteľnosti

Tieto luxusné vily sú veľmi priestranné, pozostávajú zo štyroch spální a štyroch kúpeľní rozmiestnených na troch poschodiach. V suteréne  sa nachádza obývacia izba, spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa. Na prvom poschodí sa nachádza obývacia izba s ultra modernou dizajnovou kuchyňou, spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa. Na druhom poschodí sa nachádzajú dve dvojlôžkové spálne s dvoma kúpeľňami s vlastnou kúpeľňou. K dispozícii je  súkromný bazén a strešná  terasa s bezkonkurenčným výhľadom na more a okolie.

Lokalita: 

Torrevieja je španielske letovisko v provincii Alicante na pobreží Costa Blanca juh. Je známe svojím typickým stredomorským podnebím a pobrežím. Pozdĺž piesočnatých pláží sa tu tiahnu promenády s reštauráciami, kaviarňami a inými službami. Pôvodne to bolo mesto spojené s výrobou soli, rybolovom a plavbou; od 60. rokov 20. storočia však mesto prešlo veľkou premenou v dôsledku cestovného ruchu a stavebnej činnosti.   Torrevieja sa nachádza v oblasti s veľkou krajinnou a ekologickou hodnotou na brehu Stredozemného mora a vedľa lagún La Mata a Torrevieja. Je piatym mestom v počte obyvateľov vo Valencii a tretím v provincii Alicante.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Plocha pozemku:
360 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
4
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Miguel Roig

Miguel Roig

back office

  • Español
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti