Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Novostavba v centre mesta Denia s nádherným výhľadom na Montgó, Costa Blanca sever

Interné ID: AV1392
Obec: Denia
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Byty
Typ: Predaj
Vzdialenosť od mora: 0,2 km
Typ bytu: 4-izbový byt
160 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme vám túto novostavbu rezidenčného domu, ktorý sa nachádza v meste Dénia. Nachádza sa v jednej z najlepších lokalít,  v centre so všetkými službami a s fantastickým výhľadom na Montgó a park. 

Táto novostavba pozostáva z celkovo 13 bytov, ktoré môžu byť veľmi zaujímavé ako  trvalé bývanie alebo ako investícia na ďalší prenájom.

Nachádza sa tu 10 bytov s 3 spálňami, 2 penthousy s 1 a 2 spálňami a veľkou terasou. Na prízemí sa nachádza jednoizbový byt, ktorý je ideálny na prestavbu na prázdninový prenájom a celoročné využitie. Na každom poschodí sú dva byty, jeden orientovaný na juh a druhý na hrad Dénia.  Budova bola navrhnutá s cieľom dosiahnuť maximálnu energetickú účinnosť, čo najlepšie pohodlie pri bývaní, dizajn a výnimočné vlastnosti.

Nehnuteľnosť nemá podzemné parkovisko, ale máme možnosť 5 voliteľných parkovacích miest len pár metrov od domu za 20.000 €. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
73 m2
Zastavaná plocha:
97 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Typ:
exteriérový
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Miguel Roig

Miguel Roig

back office

  • Español
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti