Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nádherná nová výstavba bytov v Pilar de la Horadada

Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Byty
Typ: Predaj
Vzdialenosť od mora: 2 km
Typ bytu: 3-izbový byt
249 900 €

Popis nehnuteľnosti

Nachádza sa v blízkosti všetkých služieb, s najlepším podnebím, dobrou gastronómiou, dobrými službami, pokojnými oblasťami a krásnou plážou, ktorú si môžete užívať po celý rok.
Táto výstavba bude mať 3 bloky, 2 z nich s bungalovmi: prízemie a prvé poschodie, druhý blok budú byty.
Spoločné priestory projektu budú mať krásne zelené plochy, moderný bazén plus jacuzzi, detský kútik a telocvičňu. Ku všetkým nehnuteľnostiam patrí súkromná podzemná garáž a sklad.
Nehnuteľnosti typu bungalov na prízemí budú mať súkromnú záhradu a na hornom poschodí súkromné solárium (so zabudovanou markízou a letnou kuchyňou uzavretou žalúziami, kompletne zariadené).
Domy bytového typu: prízemie so súkromnou záhradou, prvé poschodie s veľkou terasou a penthouse s veľkou terasou a súkromným soláriom (so zabudovanou markízou a uzavretou letnou kuchyňou so žalúziami, súkromnou vírivkou, neupraveným trávnikom).

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
110 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Typ:
exteriérový
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Miguel Roig

Miguel Roig

back office

  • Español
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti