Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

"Rezidencie s výhľadom na oceán: Oáza pokoja a prírody, ktorá vám v roku 2026 prinesie domov snov!"

Obec: Denia
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
192 000 €
different prices and options

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme rezidencie s výhľadom na oceán - kde sa luxus stretáva s prírodou

Objavte stelesnenie moderného bývania v Oceanview Residences, premyslenom rezidenčnom projekte zasadenom do srdca nedotknutej prírody. Naše domy sú starostlivo vytvorené tak, aby poskytovali optimálnu kombináciu efektívnosti a pohodlia, čo zaručuje harmonické bývanie počas striedania ročných období.

Výrazným prvkom rezidencií Oceanview sú rozsiahle terasy, ktoré zdobia každý dom. Tieto starostlivo naplánované vonkajšie priestory, ktoré sú hladko prepojené s obytnými priestormi, premenia vašu rezidenciu na jednotné útočisko, kde sa spája vnútorný a vonkajší život.

So záväzkom minimálneho vplyvu na životné prostredie sú naše stavebné materiály starostlivo vyberané tak, aby zachovali úchvatný výhľad na okolitú krajinu, čo vám umožní ponoriť sa do krásy Oceanview natrvalo.

Dispozícia našich domov sa točí okolo priestrannej obývačky, ktorá sa otvára do spálne s terasou, čím sa vytvára plynulý prechod medzi vnútorným a vonkajším priestorom. Vychutnajte si to najlepšie z oboch svetov, vnútri aj vonku vášho domu.

Spoločenské priestory v rezidenciách Oceanview odrážajú hlboké prepojenie s prírodou. Ponorte sa do pokojných prechádzok, venujte sa športovým aktivitám a preskúmajte rozsiahle cyklistické trasy. Stretávajte sa s blízkymi v príťažlivých spoločenských kluboch, relaxujte na otvorených námestiach v tieni a regenerujte na chladných miestach zdobených rozkvitnutou vegetáciou.

Rezidencie Oceanview ponúkajú množstvo zariadení na zlepšenie vášho životného štýlu vrátane mnohých bazénov, zmyslových záhrad, priestorov na jogu, sebestačných zeleninových záhrad, cyklistických dielní a zón priateľských k domácim zvieratám.

Preskúmajte nasledujúce možnosti prispôsobené rôznorodým potrebám:

V ponuke sú: mestský dom 3 spálne

112-115 m²
Od 397 000 € + DPH
Townhouse 2 spálne

93 m²
Od 312.000 € +DPH
Penthouse 3 spálne

99 m²
Od 475.000 € +DPH
Penthouse 2 spálne

79-82 m²
Od 297.000 € +DPH
Apartmán 3 spálne

98-99 m²
Od 298 000 € +DPH
Apartmán 2 spálne

80-52 m²
Od 252 000 € +DPH
Apartmán s 1 spálňou

53 m²
Od 192 000 € +DPH
Zažite harmonické spojenie luxusu, udržateľnosti a prírodných krás v rezidenciách Oceanview. Váš vysnívaný domov čaká, s predpokladaným termínom dodania v roku 2026!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Podlahová plocha:
53 m2
Stav:
Vo fáze projektovania
Počet izieb:
1
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2026

Pozrieť na mape

Maklér

Miguel Roig

Miguel Roig

back office

  • Español
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti