Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Tus Sueños en Altamar: Exkluzívna vila s 5 spálňami a nekonečným výhľadom vo Finestrate

Obec: Benidorm
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila
2 600 000 €

Popis nehnuteľnosti

Objavte luxus v každom detaile! Predstavujeme vám náš realitný klenot: exkluzívnu vilu v prestížnej urbanizácii "Infinita", len 3 km od mora v meste Finestrat.

Táto nádherná nehnuteľnosť má 5 spální a 5 kúpeľní rozmiestnených na 526 m2 zastavanej plochy a ponúka priestranný a pohodlný priestor pre celú vašu rodinu. Vila, ktorej dokončenie výstavby a odovzdanie kľúčov je naplánované na júl 2024, sľubuje, že sa stane vaším domovom snov.

Predstavte si bývanie na 486m2 obytnej plochy s 2 priestrannými obývacími izbami, veľkou vybavenou kuchyňou, 2 šatňami, súkromnou posilňovňou, saunou, tureckými kúpeľmi a garážou pre 2 vozidlá. Každý kút bol navrhnutý s ohľadom na vaše pohodlie a životný štýl.

Nehnuteľnosť stojí na veľkorysom pozemku s rozlohou 598m2, kde sa exteriér stáva oázou relaxu a zábavy. Ponorte sa do nekonečného bazéna a vychutnajte si integrovanú vírivku, všetko osvetlené LED svetlami, ktoré v noci vytvárajú magickú atmosféru. Priestranné terasy ponúkajú panoramatický výhľad na pobrežie Benidormu a majestátne hory, ktoré vám vyrazia dych.

Kvalita vyhotovenia je na najvyššej úrovni a zaručuje odolnosť a eleganciu v každom detaile. Toto je vaša šanca bývať v dome, ktorý spája luxus, pohodlie a bezkonkurenčný výhľad.

Nepremeškajte príležitosť získať túto jedinečnú vilu, kontaktujte nás pre viac informácií a zabezpečte si svoje miesto v tomto stredomorskom raji!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Plocha pozemku:
598 m2
Zastavaná plocha:
526 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
5
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Miguel Roig

Miguel Roig

back office

  • Español
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti