Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Mestský dom z druhej ruky s vlastným bazénom blízko pláže v Santiago de la Ribera, San Javier, Murcia

Interné ID: 1240
Okres: Murcia
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
155 000

Popis nehnuteľnosti

Táto nehnuteľnosť z druhej ruky je mestský dom s vlastným bazénom, čiastočne krytou terasou a prízemím s obývacou izbou s jedálňou, kúpeľňou so sprchovacím kútom, jednou spálňou, samostatnou kuchyňou s úložným priestorom pod schodmi a čiastočne krytou terasou s technickou miestnosťou. Na poschodí sú 2 spálne so vstavanými skriňami, kúpeľňa s vaňou a terasa, ktorú možno uzavrieť v prípade potreby ďalšej spálne. Objekt má klimatizáciu s tepelným čerpadlom a zemný plyn na ohrev vody a nedávno nainštalované kúrenie.

Oblasť je veľmi obytná, niekoľko kilometrov od pláže Santiago de la Ribera, so všetkými druhmi supermarketov len pár minút chôdze, lekárňou a reštauráciami. Nachádza sa veľmi blízko San Javier a Santiago de la Ribera.

Podnebie: 

Podnebie na pobreží Costa Cálida, ktoré sa často považuje za najlepšie v Európe, umožňuje veľmi spoločenský a zdravý životný štýl na čerstvom vzduchu, vyznačuje sa fantastickými športovými a rekreačnými zariadeniami, vzrušujúcimi a kozmopolitnými turistickými mestami, ktoré sa vyznačujú poskytovaním prvotriednych služieb, z ktorých niektoré sú exkluzívne a považujú sa za skutočný luxus. Všetky sú určené pre náročných klientov, ktorí hľadajú kvalitu a blízkosť.  

Costa Cálida má viac ako 300 slnečných dní v roku. Raj s vynikajúcim spojením do celej Európy. Letisko San Javier má moderné vybavenie a jednoduchý a pohodlný prístup z ktoréhokoľvek miesta v provincii. 

Okolie:  

Ideálne miesto na trávenie voľného času, ideálne na denné alebo nočné prechádzky, s nespočetnými reštauráciami a malými tapas barmi pri mori. Táto oblasť ponúka širokú škálu športových aktivít vrátane sezónnych vodných športov... V blízkosti sa nachádza niekoľko mimoriadne dobrých golfových ihrísk!

V rámci územia San Javier, ktoré je zamerané na poľnohospodárske a námorné činnosti, vynikajú pobrežné mestá Santiago de la Ribera a La Manga del Mar Menor, ktoré majú výrazne turistický charakter. Ponúka nekonečné možnosti pre milovníkov plachtenia, vodného lyžovania a wakeboardingu pre tých, ktorí milujú vodnú verziu snehových športov, ako aj windsurfing, kanoistiku, kite surfing alebo paddle surfing. Prírodné podmienky San Javiera, ako aj jeho bezkonkurenčná infraštruktúra umožňujú každoročné organizovanie národných a medzinárodných športových podujatí.

Costa Cálida stále priťahuje ľudí z celej Európy a z iných častí sveta, pretože ponúka jedinečnú kvalitu života v krásnom prostredí na pobreží Mar Menor, obklopenom horami a bujnou vegetáciou. 

Okrem golfových ihrísk a prístavov, ktoré si môžete vychutnať na celom pobreží, ponúka táto oblasť aj možnosť lyžovania v neďalekých pohoriach Sierra Nevada, Javalambre alebo Valdelinares, ktoré sú rajom pre milovníkov zimných športov s krásnou prírodnou scenériou. Pobrežie Costa Cálida ponúka jedinečne bohatý životný štýl, kde sa najlepšie pláže a zátoky Stredozemného mora spájajú s vnútrozemím plným hôr a dedín, ktoré ukrývajú kultúru a historické pamiatky jedinečné na celom svete.  


 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Zastavaná plocha:
82 m2
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
28 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Typ:
exteriérový
Garáž:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rohrman Madová

Eva Rohrman Madová

director

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • Nederlands
  • Español
  • lrm

Hľadanie vhodnej nehnuteľnosti či investičnej príležitosti v cudzej krajine a orientácia v jej administratívnom systéme, a to všetko ešte spojené s jazykovou bariérou, môže byť časovo náročná a vyčerpávajúca. 

Počas môjho štúdia ale aj pôsobenia ako realitná maklérka v rodnom Slovensku, som získala špeciálne znalosti o investičných príležitostiach v turistických oblastiach na španielskom pobreží. Mojim zámerom je poskytnúť asistenciu a poradenstvo slovenským a zahraničným klientom, ktorí by radi strávili nejaký čas v tejto krásnej časti španielskeho pobrežia a pomôcť im nájsť čo najlepšie bývanie, ubytovanie alebo investíciu v tejto oblasti. 

Ako Vaša osobná poradkyňa Vám dám cenné rady ohľadom života na juhovýchode Španielska aj vyhľadám vhodné kontakty a nehnuteľnosti na španielskom Bielom pobreží (Costa Blanca). Rada sa podelím aj o svoje skúsenosti, a to nielen z pohľadu realitnej maklérky. Špecializujem sa na severnú oblasť tohto pobrežia medzi mestami Alicante a Dénia, pretože ju osobne poznám a zvolila som si ju za svoj druhý domov.  Niektoré informácie nájdete aj na tomto kanáli Španielsko a nehnuteľnosti - YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJcqvIvHy5hXhb0--nUIwTA

  • nájdem pre Vás tie správne objekty
  • predstavím Vám miestnych poskytovateľov služieb
  • pomôžem Vám vybrať vhodné ponuky u miestnych partnerov 
  • budem Vás osobne sprevádzať počas celého procesu až do odovzdanie kľúčov/uzavretia kúpno-predajnej zmluvy
  • komunikovať spolu môžeme po slovensky, nemecky, holandsky, anglicky, rusky alebo španielsky

Mag. Eva Rohrman Madová – Váš kontakt na Costa Blanca 

Vzhľadom k tomu, že okrem práce s ľuďmi, sa venujem písaniu, keďže mám tu česť žiť na inšpiratívnom mieste,  vznikol tu aj môj prvý román.  Ak si ho chcete prečítať a chcete sa aj dozvedieť  viac o živote na pobreží Costa Blanca z pohľadu jedného neobyčajného životného príbehu, môžete ho nájsť na   www.evamariarohrman.com ,v zime  2020 vyšiel aj v španielčine El oro se purifica con fuego Amazon.es: Rohrman, Eva Maria

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti