Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVÁ VILA V JAVEA. Na predaj magická vila s bazénomv meste JAVEA s výhľadom na hory, Costa Blanca sever

Interné ID: 1394
Ulica: Cap marti
Obec: Javea
Okres: Alicante
Kraj: Comunidad Valenciana
Druh: Domy
Typ: Predaj
Vzdialenosť od mora: 1 km
Typ domu: Vila
820 000 €

Popis nehnuteľnosti

Na preddaj pôsobivá vila s bazénom so slanou vodou a so záhradou. Dom má 3 spálne a 2 kúpeľne na hlavnom poschodí, jednu z nich s vlastnou kúpeľňou. Všetky spálne majú klimatizáciu. V interiéri nájdete priestranný útulný otvorený priestor obklopený kamennými oblúkmi Tosca. Kuchyňa je plne vybavená a nadväzuje na otvorenú jedáleň a svetlú obývaciu izbu s krbom. Tento priestor je prepojený s vonkajšou nayou s chill out zónou a veľkým jedálenským stolom na spoločné letné večere pod holým nebom.  Na prízemí je vlastný samostatný apartmán so samostatným vchodom. Dve spálne a jedna kúpeľňa, kuchyňa a súkromná vonkajšia kabína s terasou. Dom má ústredné kúrenie, garáž, súkromné parkovisko, záhradný zavlažovací systém a mnoho ďalších funkcií.

Lokalita:

Vila sa nachádza v pokojnej rezidenčnej štvrti Portixol, Javea na pobreží Costa Blanca s pôsobivým výhľadom na horu Montgo a len 3 km od pláže a zároveň v pešej vzdialenosti od občianskej vybavenosti.

JAVEA je malebné mestečko v provincii Alicante na pobreží Costa Blanca. JAVEA je neporovnateľné miesto na bývanie alebo pre druhý domov. Je čarovná vo všetkých ročných obdobiach a jedinečná plážami a zálivmi , kultúrou a gastronómiou. Predstavuje najčistejší stredomorský životný štýl. Vďaka celoročnému slnečnému podnebiu bola JAVEA vyhlásená za najzdravšie miesto na svete.

JAVEA sa nachádza na východnom pobreží Španielska, na skok cez vodu trajektom na IBIZU a približne hodinu cesty autom na letisko Valencia a Alicante. 

JAVEA, ktorá bola tradične rybárskou dedinou, sa za posledných 50 rokov veľmi rozvinula. Pred studenými severnými vetrami ju chráni masív Montgo. Národný park Montgo je nádherné pohorie v tvare "spiaceho slona". Je to hlavný vrchol a charakteristická črta mesta JAVEA.

JAVEA má mnoho skvelých pláží, viac ako 20 km pobrežia Stredozemného mora so skrytými jaskyňami a priezračnou tyrkysovou vodou. Má tri rôzne oblasti: historické staré mesto s jeho šarmom a miestnou atmosférou, oblasť PORT, ktorá pripomína, že predtým bola rybárskou dedinou, a oblasť pláže arenal, miesto, kde sa odohráva hlavná zábava pre turistov, ale aj miestnych obyvateľov a ich rodiny.

JAVEA nie je masové turistické mestečko, v skutočnosti bola vždy tajným miestom pre Španielov z Madridu a Valencie, ktorí tu mali svoje dovolenkové domy. 50 % obyvateľov JAVEA tvoria cudzinci, čo robí JAVEA veľmi multikultúrnym mestom. Rodičia s deťmi v školskom veku tu majú k dispozícii štátne aj súkromné španielske školy, ako aj vynikajúce medzinárodné školy.

JAVEA je jedným z najidylickejších miest na svete. 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
244 m2
Plocha pozemku:
1016 m2
Zastavaná plocha:
244 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rohrman Madová

Eva Rohrman Madová

director

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • Nederlands
  • Español
  • lrm

Hľadanie vhodnej nehnuteľnosti či investičnej príležitosti v cudzej krajine a orientácia v jej administratívnom systéme, a to všetko ešte spojené s jazykovou bariérou, môže byť časovo náročná a vyčerpávajúca. 

Počas môjho štúdia ale aj pôsobenia ako realitná maklérka v rodnom Slovensku, som získala špeciálne znalosti o investičných príležitostiach v turistických oblastiach na španielskom pobreží. Mojim zámerom je poskytnúť asistenciu a poradenstvo slovenským a zahraničným klientom, ktorí by radi strávili nejaký čas v tejto krásnej časti španielskeho pobrežia a pomôcť im nájsť čo najlepšie bývanie, ubytovanie alebo investíciu v tejto oblasti. 

Ako Vaša osobná poradkyňa Vám dám cenné rady ohľadom života na juhovýchode Španielska aj vyhľadám vhodné kontakty a nehnuteľnosti na španielskom Bielom pobreží (Costa Blanca). Rada sa podelím aj o svoje skúsenosti, a to nielen z pohľadu realitnej maklérky. Špecializujem sa na severnú oblasť tohto pobrežia medzi mestami Alicante a Dénia, pretože ju osobne poznám a zvolila som si ju za svoj druhý domov.  Niektoré informácie nájdete aj na tomto kanáli Španielsko a nehnuteľnosti - YouTube https://www.youtube.com/channel/UCJcqvIvHy5hXhb0--nUIwTA

  • nájdem pre Vás tie správne objekty
  • predstavím Vám miestnych poskytovateľov služieb
  • pomôžem Vám vybrať vhodné ponuky u miestnych partnerov 
  • budem Vás osobne sprevádzať počas celého procesu až do odovzdanie kľúčov/uzavretia kúpno-predajnej zmluvy
  • komunikovať spolu môžeme po slovensky, nemecky, holandsky, anglicky, rusky alebo španielsky

Mag. Eva Rohrman Madová – Váš kontakt na Costa Blanca 

Vzhľadom k tomu, že okrem práce s ľuďmi, sa venujem písaniu, keďže mám tu česť žiť na inšpiratívnom mieste,  vznikol tu aj môj prvý román.  Ak si ho chcete prečítať a chcete sa aj dozvedieť  viac o živote na pobreží Costa Blanca z pohľadu jedného neobyčajného životného príbehu, môžete ho nájsť na   www.evamariarohrman.com ,v zime  2020 vyšiel aj v španielčine El oro se purifica con fuego Amazon.es: Rohrman, Eva Maria

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti